Pages

GEBZE TEMİZLİK ŞİRKETİ - GEBZE OFİS TEMİZLİĞİ

Gebze Ofis Temizliği


Kristal grup temizlik hizmetleri, Gebze ve civar ilçelerde temizlik hizmetlerini güvenilir, titiz ve müşteri memnuniyetine dayanarak gerçekleştirir. İş  yerleri ve ofislerin temizlikleri dikkat edilmesi gereken en önemli konuların başında gelmektedir. 

Gebze ofis temizliği şirketi olarak Ofis temizliği, uzman personelimiz tarafından periyodik olarak dikkatli ve titiz şekilde sizin istediğiniz süre içerisinde 7/24 olarak temizlik hizmeti sağlanmaktadır.

Gebze ofis temizliği firmamız Ofislerin temiz ve hijyenli oluşu hem çalışan moral ve motivasyonu hem de müşteride oluşturacağı izlenim için çok önemlidir. Firmamız ofis temizliğini son derece dikkatli ve titiz bir şekilde gerçekleştirmektedir. 


Ofis temizlik şirketleri arasından Gebze ofis temizlik şirketimizi seçmenizin size kazandıracağı avantajların en başında uygun fiyat politikası yatmaktadır. Firma bünyenizde çalıştıracağınız bir temizlik personelinin maliyetinin yarısından daha az bir miktar ile ofisinizi sürekli temiz tutmayı başarabiliriz.

Gebze Ofis Temizliğinde Yapılan En Önemli Yanlışlar

  1. Ofisin temizliğinin çalışanlara yaptırılması.
  2. Çalışanların yaptığı ofis temizliğinin çalışanlar üzerinde olumsuz sonuçlarının olması.
  3. Profesyonel ellerce yapılmayan temizlik neticesinde istenilen verimin elde edilememesi.
  4. Özellikle elektronik cihazların temizliğinde yapılan özensizlikler ve dikkatsizlikler.
  5. Masa üstlerindeki evrak ve eşyaların yerlerinin değiştirilmesi.
  6. Sırf biraz daha ekonomik diye profesyonel olmayan firmalarla çalışılması.
  7. Haliyle temiz ve düzenli olmayan ofis ortamının iş verimini de düşürmesi.
Peki Kocaeli temizlik şirketleri içerisinde önemli bir pozisyonda bulunan Kristal Grup Temizlik Hizmetleri olarak biz neler yapıyoruz? Kristal Grup Temizlik Hizmetleri olarak ofis temizliği hizmetinin gerçek bir temizliğin her ayrıntıya dikkat ederek yapılması gerektiğine inanıyoruz. Gebze Temizlik Şirketi olarak ofis temizliğinde şunları yapıyoruz:
Gebze ofis temizliği şirketimiz sizlere ücretsiz keşif hizmeti vererek uygun fiyat ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Gebze ofis temizliği şirketimizden fiyat almak için BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.

  1. Ofisteki masa, sandalye, kapı ve dolapların tozlarını alıyoruz.
  2. Havalandırma ve klima filtreleri temizliyoruz.
  3. Elektronik eşyaların tozunu alırken kapalı olmalarına dikkat ediyoruz.
  4. Parke ve ya beton zemini öncelikle süpürüyor, ardından paspaslıyoruz.
  5. Eğer yerler halı veya halıfleks ise vakumlu temizleyicilerle süpürüyoruz.
  6. Ofisinizdeki bütün pencerelerinizi titizlikle temizliyoruz.
  7. Ortak kullanım alanı olan mutfak, tuvalet, lavabo gibi yerlerin temizliğini titizlikle yapıyoruz.
  8. Ofisteki malzemelerinize göre temizlik ürünü kullanıyoruz. Kullandığımız malzemelerin doğal ve alerjik olmamasına dikkat ediyoruz.


Gebze Ofis Temizliği Periyotları

Ofis temizlikleri için belirli periyotlar siz müşterilerimiz ile görüşmemizin ardından ihtiyaca göre belirlenmektedir. Ofisler için genel olarak haftada 2 gün ya da haftada 3 gün ofis temizliği ofisinizin sürekli temiz kalmasını sağlayacaktır.

Kristal grup ofis temizlik şirketi olarak ofisler için özel kimyasallar ile temizlik hizmetini gerçekleştirmekteyiz. Ofis temizliği yapacak olan personellerimiz alanında uzman, güvenilirlik ilkesi gibi dikkat edilmesi gereken konularda eğitim almış ve işini iyi bir şekilde yerine getirmek için çalışmaktadır.



Gebze Ofis temizliği Fiyatları

Gebze ve civar ilçeler için ofis temizlikleri müşteri ile yüz yüze, telefon ya da mail yoluyla, detaylar görüşüldükten sonra fiyatlandırma yapılacaktır.

Gebze ofis temizliği ve civar ilçelerin ofis temizlikleri için fiyat almak istiyorsanız iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilir ya da buraya tıklayabilirsiniz.



Önemli Açıklama:  Bu web sitesinde bulunan tüm yazılar Kristal Grup Temizlik Hizmetlerine aittir. Yazılar hiç bir sebeple izinsiz kullanılamaz. Kullananlar hakkında 'Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu' kapsamında gerekli işlemler yapılacaktır.


Gebze ofis temizliği Şirketi
Gebze temizlik şirketi - Kristal grup temizlik


İçerik Cephesi

Gebze Kristal Grup Temizlik Hizmetlerin’ın temel amacı müşterilerin daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda projelerimiz, sonuca yönelik çalışmayı ilke edinmiş profesyonel ekiplerimiz tarafından her gün yapılan bir iş kadar pratik ve seri, ilk kez yapılıyormuş gibi özenle uygulanmaktadır.