Pages

GEBZE TEMİZLİK ŞİRKETİ - İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK

Gebze İnşaat sonrası temizlik

Birçoğumuz için inşaat sonrasında ya da tadilat sonrasında temizlik yapmak gerçekten zordur, fakat bizim için zor değildir. Bir işi nasıl yapacağını bilen bir ekip ve ekipman ile profesyonel bir temizlik hizmeti sunmaktayız. İnşaat sonrası temizlik işi zahmetli olduğu için temizlik hizmetine ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu noktada Gebze inşaat sonrası temizlik şirketimiz sizler için en iyi fiyata en güzel hizmeti vermek için çalışmaktadır.

Kristal grup Gebze temizlik firmamız Gebze ve civar ilçelerde sizler için ücretsiz keşif yapıyor ve evinizi oturulacak hale geldikten sonra size teslim ediyoruz.

Gebze inşaat sonrası temizlik hizmetlerimiz inşaatı biten daireyi sizden teslim alır ve oturulacak hale getirilmiş bir şekilde siz müşterilerimize teslim eder.

Gebze inşaat sonrası temizlik hizmetinde neler yapıyoruz

  • Camlarda ve çerçevelerde inşaat sonrasında ya da tadilat sonrasında kalan harç ve boya kalıntılarını, silikon, cam bantları ve benzeri kalıntıların tümünün temizlenmesi iç ve dış cam detaylı olarak temizlenmektedir.
  • Banyo ve mutfak duvarları, duvar ve zemin fayansları ince temizliği yapılacak biçimde temizlenmektedir.
  • Tüm ev kapıları, piriz ve peteklerin inşaat sonrası harç, boya silikon kalıntıları kazınarak ince temizliği yapılmaktadır.
  • Tüm evin duvar ve zemin kaba temizliği yapıldıktan sonra ince bir temizlik yapılır
  • Temizleme esnasında parke, fayans ve duvarların boya çeşitlerine göre farklılık içeren kimyasallar kullanarak temizlenmektedir. Kullandığımız kimyasallar sonrası tehlikeli sonuçlar ortaya çıkaracak şekilde türden olmayan genel temizlik malzemeleri kategorisinde yer almaktadır.

Gebze İnşaat Sonrası Temizlik - Müşteri Memnuniyeti

Hizmetimiz kaba temizlik ve sonrasında ince temizlik yaparak iki aşamada temizliğimizi tamamlıyoruz. Gebze inşaat sonrası temizlik şirketi olarak vermiş olduğumuz hizmet ile birlikte sizlerin memnun olması konusunda caba sarf ediyoruz.
Memnuniyet anketi düzenleyerek siz müşterilerimizin çalışan personellerimiz ile ilgili puanlama sistemi ve temizlik hakkında düşüncelerini alarak en iyi şekilde hizmet veriyoruz.

Gebze İnşaat sonrası temizlik ve Gebze tadilat sonrası temizlik şirketimiz size ücretsiz keşif hizmeti veriyor ve uygun fiyat politikamız ile siz değerli müşterilerimiz için bir fırsat sunuyoruz.


Gebze inşaat sonrası veya tadilat sonrası temizlik hizmeti için fiyat almak için iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilir ya da buraya tıklayabilirsiniz.

Gebze İnşaat Sonrası Temizlik şirketi


Önemli Açıklama:  Bu web sitesinde bulunan tüm yazılar Kristal Grup Temizlik Hizmetlerine aittir. Yazılar hiç bir sebeple izinsiz kullanılamaz. Kullananlar hakkında 'Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'kapsamında gerekli işlemler yapılacaktır.


Gebze inşaat sonrası temizlik şirketi
Gebze temizlik şirketi - Kristal grup temizlik


İçerik Cephesi

Gebze Kristal Grup Temizlik Hizmetlerin’ın temel amacı müşterilerin daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda projelerimiz, sonuca yönelik çalışmayı ilke edinmiş profesyonel ekiplerimiz tarafından her gün yapılan bir iş kadar pratik ve seri, ilk kez yapılıyormuş gibi özenle uygulanmaktadır.