Pages

GEBZE TEMİZLİK ŞİRKETİ - GEBZE EV TEMİZLİĞİ

Gebze Ev Temizliği

Kristal Grup Temizlik Hizmetleri Gebze Ev temizliği konusunda öncü bir firma olma yolunda emin adımlar ile ilerlemektedir. Gebze Ev temizliği bir çoğumuz için zor ve sıkıcı bir iş hale gelmiş olduğunu hissetmek zor olmasa gerek. Bunun için size profesyonel hizmet sağlayan firmamız size hem zamandan hem fiziksel yorgunluktan kazandırarak iyi bir gün geçirmenizi sağlamaktadır. 

Bunun yanı sıra Gebze ev temizliği firmaları arasında fiyat ve kalite olarak iyi bir noktaya ulaşmış olan firmamız alanında uzman çalışanları ile evinizin dip köşe temizlenmesi konusunda uzmanlaşmıştır.

Gebze ev temizliği şirketimiz kullandığı malzemeler ile hem eşya hem doğa dostudur. Müşterilerimizin isteği üzerine özel malzemelerde kullanılmaktadır.

Biliyoruz ki ev temizliği konusu hassas olduğu için hijyen en üst seviyede olmalıdır. Gebze ev temizlik şirketi olarak temizlik öncesi, temizlik esnası, temizlik sonrasında kontrol listeleri oluşturarak iş ve işlemleri baştan sonra kontrol ederek devam etmektedir. İşini iyi bir şekilde yerine getiren firmamız büyümekte olan büyük bir ailedir.

Gebze ev temizliği şirketimiz size ücretsiz keşif hizmeti sunmaktadır. Gebze ev temizliği şirketimizden uygun fiyata kaliteli hizmet alabilmek için BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Gebze Ev Temizliği firmamız için Ev temizliğinde önemli hususlar

Temizlik işlemi sırasında halıları kaldırarak, mobilya ve eşyaları çekiyoruz. Tüm yüzeylerin temizlenmiş olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Mobilyaların silinmesi koltuklarının tozunun alınması, koltukların silinmesine önem veriyoruz. Ev temizliği sırasında eşyalara zarar gelmemesi için büyük bir dikkat ile çalışıyoruz.

Kristal Grup Temizlik Şirketi olarak Ev temizliği konusunda şunları Taahhüt ediyoruz;

Gebze ev temizliği


Mutfak Temizliği

  1. Dolapların temizlenmesi
  2. Aspiratör ve fırının temizlenmesi
  3. Beyaz eşyalarının dış temizliği
  4. Zeminin temizlenmesi ve paspas çekilmesi
Tuvalet ve Banyo Temizliği
  1. Banyo dolaplarının silinmesi
  2. Banyo duvarlarının ve fayansların silinmesi
  3. Tuvalet, küvet, duşakabin ve lavaboların temizlenmesi

Salon ve Oda Temizliği

  1. Koltukların, Halıların süpürülmesi
  2. Parkelerin tozunun alınarak paspas yapılması
  3. Mobilyaların tozunun alınması
  4. Duvarların tozunun alınması
  5. Avize, priz ve lambaların temizlenmesi
  6. Camların silinmesi
  7. Kapıların silinmesi

'' Şirketi Olarak ev temizliğinde yapılan bazı yanlışlar konusunda da müşterilerimizi uyarmak istiyoruz:

  1. Hizmet alınan firmanın çalıştırdığı personelin işinin ehli olmaması.
  2. Personelin iş güvenliğinin olmaması.
  3. Kullanılan malzemelerin yüzeyin cinsine ve niteliğine göre olmaması.
  4. Kullanılması sakıncalı olan kimyasalların kullanılması.
  5. Aceleyle ,araştırmadan sektörde tecrübesi olmayan firmalardan hizmet alınmasını önermiyoruz. Sırf biraz daha ekonomik diye alınan hizmetin ev temizliğinde sağlıklı sonuçlar getirmediğini biliyoruz. ''

Gebze ev temizliği Periyotları ve Fiyatları

Ev temizlikleri için periyotlar müşterilerin talebine göre oluşturulmaktadır. Fiyatlandırma olabilmesi için temizlenecek ev hakkında yüz yüze görüşmek ya da soracağımız bir kaç sorudan sonra ev hakkında bilgi sahibi olarak fiyat verebilmekteyiz. 

Gebze Ev temizliğiniz için fiyat almak istiyorsanız hemen bize ulaşın. Ücretsiz keşif hizmetimiz ile sizlere güzel bir hizmet sunmanın sözünü veriyoruz.




Gebze temizlik şirketi - Kristal grup temizlik


İçerik Cephesi

Gebze Kristal Grup Temizlik Hizmetlerin’ın temel amacı müşterilerin daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda projelerimiz, sonuca yönelik çalışmayı ilke edinmiş profesyonel ekiplerimiz tarafından her gün yapılan bir iş kadar pratik ve seri, ilk kez yapılıyormuş gibi özenle uygulanmaktadır.