Pages

GEBZE TEMİZLİK ŞİRKETİ - SU BASKINI SONRASI TEMİZLİK

GEBZE TEMİZLİK ŞİRKETİ - SU BASKINI SONRASI TEMİZLİK


Kristal grup temizlik hizmetleri şirketimiz temizlik hizmetleri konusunda Gebze ve civar ilçelerde çalışmalarını sürdürmektedir. Gebze temizlik şirketimizin verdiği hizmetlerden birisi de su baskını sonrası temizliktir. Su baskınları hepimizin başına gelebilecek tatsız bir olaydır. Su baskınları, yoğun yağmur ya da boru patlaması gibi olaylardan sonra meydana gelir. Bu afet meydana geldikten sonra evde birçok şey kullanılamaz hale gelir.

 Gebze su baskını temizlik firmamız sizi en az zarar ile kurtarmak için elinden gelen özveri ile çalışmalarına devam etmektedir. Gebze temizlik şirketimiz profesyonel ekip ve ekipman ile birlikte sizin uğradığınız zararı minimize eder. 

Gebze temizlik şirketi - İş tanımı 


 Gebze su baskını temizliğinde önce evde kalan sular çekilir. Daha sonra eşyalar dışarı taşınır ve evin temizliği başlar. Evin içinde rutubet gibi rahatsız edici durumların oluşmaması için çalışan ekibimiz evi dip köşe olacak şekilde temizler. Daha sonra dışarıya çıkartılan eşyalar temizlenir ve içeri yerleştirilir. Eğer istenirse eşyalarınız kendi depomuza çekilir ve orada detaylı temizlik işlemleri yapılır. Halılar yıkamaya gider ve temizlenir.

 Gebze temizlik şirketimiz uygun fiyat politikası ile zaten kötü bir olay yaşamış müşterilerini üzmez ve kısa sürede işini en titiz şekilde yaparak çözüm odaklı bir sonuca varır.

Gebze temizlik şirketimizden ücretsiz keşif ve temizlik hizmeti almak için BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.

gebze temizlik şirketi - Su baskını sonrası temizlik
Gebze temizlik şirketi - Kristal grup temizlik

İçerik Cephesi

Gebze Kristal Grup Temizlik Hizmetlerin’ın temel amacı müşterilerin daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda projelerimiz, sonuca yönelik çalışmayı ilke edinmiş profesyonel ekiplerimiz tarafından her gün yapılan bir iş kadar pratik ve seri, ilk kez yapılıyormuş gibi özenle uygulanmaktadır.